Rektörümüz Öğrencilerimizi Makamında Ağırladı

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Üniversitemizin Kalite Yönetim Sistemine geçiş süreciyle alakalı bilgilendirme videosu hazırlayan öğrencilerimizi kabul etti.

Kalite Yönetim Sistemine geçiş sürecini hızla tamamlayan Üniversitemiz, öğrencilerimizin mesleki ve kişisel gelişime yönelik ihtiyaçlarını karşılayabilmek ve onlara kaliteli bir üniversite ortamı sunabilmek için tüm birimleriyle çalışıyor.

Bu kapsamda kalite geliştirme çalışmalarını koordine etmek üzere Kalite Yönetim Birimini aktif hale getiren Üniversitemiz, öğrencilerimize birimin hizmetleri ve faaliyet alanlarıyla alakalı bilgiler vermek amacıyla bir tanıtım filmi de hazırlıyor.

Öğrencilerimizin rol aldığı tanıtım videosunda, Kalite Yönetim Sisteminin amacı ve öğrencilerimize sağladığı avantajlar anlatılacak.

Tanıtım filminin çekiminde görev alan öğrencilerimiz, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN ile Üniversitemizin Kalite Yönetim Sistemi çalışmaları hakkında keyifli bir söyleşi gerçekleştirdiler.

Öğrencilerimiz söyleşide, Kalite Yönetim Sistemi hakkında merak ettikleri soruları Rektörümüze ilettiler.

Kalite Yönetim Sisteminin Şehrimize, Üniversitemize ve öğrencilerimize sağlayacağı katkıları hakkında bilgiler veren Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, “Kalite yönetim anlayışımızın odağında öğrencilerimizi daha nitelikli bir eğitim-öğretim ile buluşturmak vardır. Üniversitemizden mezun olduktan sonra gözlerinizin arkada kalması, unutulmaz bir Üniversite deneyimi yaşamanız için çalışıyoruz. Daha nitelikli bir üniversite olma hedefimize ancak hep birlikte özveriyle çalışarak ulaşabiliriz. Bu doğrultuda sizlerin de desteğine ihtiyaç duyuyoruz ve katkılarınızı çok önemsiyoruz. Üniversitemizdeki hizmetlerin iyileşmesine katkı sağlayacak görüşlerinizi bizlerle paylaşmanızı diliyor, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.