Üniversitemiz Senatosuna Kalite Yönetim Sistemi Farkındalık Eğitim Verildi

Kalite Yönetim Birimimiz tarafından Üniversitemiz Senato üyelerine yönelik Kalite Yönetim Birimi Farkındalık Eğitimi gerçekleştirildi.

Senato Toplantı Salonu’nda düzenlenen eğitime; Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK, Genel Sekreterimiz Sayın Mehmet ATLI, Fakülte Dekanlarımız, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu Müdürlerimiz ile Senato Üyeleri katıldılar.

Senato Toplantısı öncesinde gerçekleşen sunumda, Dr. Öğr. Üyesi Rahime ÇOBANOĞLU tarafından Üniversitemiz Senato Üyelerine, Kalite Yönetim Biriminin amacı ve Üniversitemizin Kalite Yönetim Sistemine geçiş çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Üniversitemiz Kalite Yönetim Birimi Farkındalık Eğitimi Sunumuna ulaşmak için tıklayınız...