23. EMİTT Turizm Fuarı Sona Erdi

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen 23. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) sona erdi.

Dikkat çeken tanıtım konseptiyle fuarda yerini alan Sinop standımız, çok sayıda yerli ve yabancı ziyaretçinin ilgi odağı oldu.

Sinop standını ziyaret eden konuklar, Sinop’un doğal ve kültürel güzelliklerini yakından tanıma fırsatı bulurken, üniversitemiz tarafından açılan tanıtım standı da yoğun ilgi gördü.

Dünyanın en büyük beş turizm organizasyonundan biri olan 23'üncü EMİTT Fuarına katılan Üniversitemiz, Sinop ilimizin önemli turizm kuruluşlarından biri olan Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Otelini ve Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulumuzu ziyaretçilere tanıttı.

Tanıtım standımıza gün boyu yoğun bir ilgi gösteren ziyaretçilere, görevlilerimiz tarafından üniversitemizi ve bölümlerimizi tanıtıcı materyaller de hediye edildi.