23. EMITT Turizm Fuarı Ziyaretçilere Kapılarını Açtı

23. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), 85 ülkeden binlerce katılımcıyla, İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde başladı.

Dünyanın en büyük beş turizm organizasyonundan biri olan EMİTT Fuarının açılış programına; Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri ERSOY, Bakanlık yetkilileri ve uluslararası turizm kurumlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldılar.

Açılış programının ardından fuar alanını gezen Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri ERSOY, Sinop standını ziyaret ederek, Üniversitemizin tanıtımı ve ilimizin turizm çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Ziyarette Bakan Sayın Mehmet Nuri ERSOY’a Sinop Belediye Başkanı Sayın Baki ERGÜL, İl Kültür ve Turizm Müdürü Sayın Hikmet TOSUN ve Üniversitemiz Basın-Yayın ve Halka İlişkiler Müdürü Sayın Hüseyin KONUKÇU eşlik etti.

Sinop Valiliği öncülüğünde Sinop Belediyesi, Üniversitemiz Rektörlüğü, Sinop Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) ve Sinop Ticaret Odası organizasyonu ile fuara katılan Sinop standı ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. Ziyaretçiler, Sinop’un tarihini, kültürünü ve yaşayışını yakından görme fırsatı bulurken, Sinop’a özel hazırlanan tanıtım konsepti ziyaretçilerden tam not aldı.

Üniversitemiz EMİTT Turizm Fuarı’nda

EMITT Turizm Fuarı’nda Üniversitemiz tarafından açılan tanıtım standı her yaştan yerli ve yabancı misafirlere ev sahipliği yaptı.

Üniversitemiz, çeşitli materyaller kullanarak; Sinop ilimizin önemli turizm kuruluşlarından biri olan Üniversitemiz Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Oteli ile Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulumuzu ziyaretçilere tanıttı.

23. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı 3 Şubat 2019 Pazar gününe kadar TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde devam edecek.