Rektörümüz STK Temsilcileriyle İstişare Toplantısında Buluştu

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN öncülüğünde hayata geçirilen Sinop Üniversitesi Danışma Kurulu, ilk toplantısını sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle gerçekleştirdi.

Üniversitemiz Senato Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya; Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Türkiye Diyanet Vakfı Sinop İl Temsilcisi Sayın Abdullah SÖYLEMEZ, Birlik Vakfı Sinop Şube Başkanı Sayın Necdet YAMAN, Gerze İlçesi Fakülte ve Yüksekokullar Yardımlaşma, Dayanışma ve Geliştirme Derneği Başkanı Sayın Fatih ERGÜN, İlim Yayma Cemiyeti Sinop Şube Başkanı Sayın Hakkı BAFRALI, TÜGVA Sinop İl Temsilcisi Sayın Fatih ÖZCAN, Türk Ocakları Derneği Sinop Şube Başkanı Sayın Metin Oktay FINDIK, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Sinop Şube Başkanı Sayın Erkal BOZ, Anadolu Gençlik Derneği Sinop Şube Başkan Yardımcısı Sayın Hikmet BAŞOĞLU, ÖNDER İmam Hatipler Derneği Sinop İl Başkan Yardımcısı Sayın İsmail AKSOY, Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürümüz Sayın Hüseyin KONUKÇU ve Özel Kalem Müdürümüz Sayın Yeliz ASLAN katıldılar.

Üniversitemiz Rektörü ve Sinop Üniversitesi Vakfı Başkanı Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Üniversitemizde sürdürülen eğitim-öğretim faaliyetlerinin yanı sıra araştırma ve geliştirme çalışmaları değerlendirildi.

Toplantıda Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, ilk olarak Üniversitemizin gelişim süreci hakkında sunumlar eşliğinde STK Temsilcilerine bilgiler verdi.

Toplantıda ayrıca Üniversitemizin şehrine ve bölgesine sağladığı sosyo-kültürel ve ekonomik katkılar ele alındı.

Üniversitemizin şehirdeki sivil toplum kuruluşları ile hayata geçireceği yeni iş birlikleri ve yapacağı ortak faaliyetler de toplantıda istişare edildi.