Eğiticilerin Eğitimi Sertifika Programı Başladı

Kurumsal gelişim ve kalite yönetim sistemini her geçen gün daha da geliştiren Üniversitemiz, öğretim elemanlarımıza yönelik "Eğiticilerin Eğitimi Sertifika Programı" düzenledi.

Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda başlayan eğitimlere; Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’ın yanı sıra Rektör Yardımcılarımız Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK, Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL ile akademisyenlerimiz katılım sağladı.

Eğitim programına katılarak bir konuşma yapan Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Akademisyenlerimizin eğitim programı sonrası Pedagojik Formasyon almaya hak kazanacağını belirterek, “Kaliteli ve gelişime açık bir üniversite olmak için, hiçbir zaman bulunduğumuz noktayla yetinmememiz gerekiyor. Dolayısıyla böyle eğitimler Üniversitemiz açısından oldukça önemli. Eğitime katılan akademisyenlerimiz de devamlı surette kendilerini geliştirmek ve öğrencilerimize daha kaliteli bir eğitim imkanı sunmak için buradalar. Hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum” dedi.

Üniversitemizin eğitim kalitesini yükseltmek ve öğrencilerimize yönelik etkin bir öğretim dönemi planlamak amacıyla düzenlenen eğitimlerde, Konusunun uzmanı Akademisyenlerimiz tarafından, verimli ve etkili ders işleyişi konularında katılımcılara bilgiler verildi.

İki farklı grup şeklinde yapılacak eğitimlerin ilki 27-28 Aralık 2018, 3 Ocak 2019 tarihlerinde, ikincisi ise 4, 10, 11 Ocak 2019 tarihlerinde Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda yapılacak.