Sinop Üniversitesi Sandık Başında

Üniversitemizin mevcut durumunu objektif bir şekilde analiz etmek ve gelecekle ilgili hedeflerimizi daha sağlam bir zemine oturtmak amacıyla “Personel Memnuniyet Anketi” düzenlendi.

Üniversitemiz birimlerinde kurulan toplam 13 sandıkta yapılan ankete, akademik ve idari personelimiz yoğun bir katılım sağladı.

Ankette, Üniversitemizin hizmet kalitesini daha da yukarılara çıkartmak amacıyla, atılması gereken adımlar konusunda personelimizin görüşleri alındı.

Merkez ve ilçelerdeki birimlerimizde görev yapan personelimiz, Üniversitemizin gelişim süreci hakkındaki görüş, öneri ve değerlendirmelerini sandığa yansıttılar.

“Personelimizin Görüşü Gelecek Planlarımıza Işık Tutacak”

Ankete katılan tüm personelimize teşekkür eden Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, “Yaklaşık üç buçuk yılda yapılan icraatlarımız hakkında personelimizin objektif değerlendirmelerini almak amacıyla, ilçelerdeki birimlerimiz dâhil bütün akademik ve idari personelimize yönelik olarak “Personel Memnuniyet Anketi” düzenlendi. Sinop Üniversitesindeki her bir personelimizin görüş ve önerisi, bizim için çok değerlidir. Personelimizin yapacağı her değerlendirme gelecek planlamalarımızda bizlere ışık tutacaktır. Vaktini ayırarak ankete katılan tüm akademik ve idari personelimize şükranlarımı sunuyor; sundukları görüş ve önerilerin Üniversite yönetimimizce dikkate alınacağından emin olmalarını diliyorum” dedi.