Öğrencilerimiz Satranç Turnuvasında Birincilik İçin Yarıştılar

Üniversitemiz Satranç Öğrenci Kulübü tarafından geleneksel olarak düzenlenen “9. Rektörlük Kupası Satranç Turnuvası” kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu.

Satranç Öğrenci Kulübü Akademik Danışmanı Sayın Arş. Gör. İrfan KESKİN koordinatörlüğünde 15 Temmuz Şehitleri Spor Salonu'nda yapılan santranç turnuvası, Erkek ve Kadın olmak üzere iki kategoride gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen turnuvanın sonunda Erkekler Kategorisinde; Fen Edebiyat Fakültesi öğrencimiz Sayın Mehmet Ali ACUN birinci, İlahiyat Fakültesi öğrencimiz Sayın Tufan DEMİR ikinci, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencimiz Sayın Talha ÖZGÜN üçüncü oldu.

Bayanlar kategorisinde ise; Fen Edebiyat Fakültesi öğrencimiz Sayın Özlem YILMAZER birinci, Eğitim Fakültesi öğrencimiz Sayın Beyza KOÇAK ikinci, İlahiyat Fakültesi öğrencimiz Sayın Büşra KAYA ise üçüncü oldu.

Rektörümüz Dereceye Giren Öğrencilerimizi Makamında Ağırladı

Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, 9. Rektörlük Satranç Turnuvasında dereceye giren öğrencilerimizi makamında kabul etti.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, öğrencilerimizi tebrik ederek, kendilerine satranç takımı hediye etti.