Prof. Dr. Nihat HATİPOĞLU Öğrencilerimizle Buluştu

Kredi ve Yurtlar Kurumu Sinop İl Müdürlüğü tarafından organize edilen “Nebi'nin Ayak İzleri” konulu söyleşi kapsamında, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Üyesi ve İlahiyatçı Yazar Sayın Prof. Dr. Nihat HATİPOĞLU öğrencilerimizle buluştu.

Sinop Kültür Merkezinde düzenlenen programa; Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, KYK İl Müdürü Sayın A. Menderes DÜMEN, Kurum Amirleri, STK Temsilcileri, Üniversitemiz öğrencileri ve vatandaşlar katıldı.

Program, Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Öğr. Gör. Sayın İsmail IŞIK tarafından okunan Kur’an – ı Kerim tilavetiyle başladı.

Ardından YÖK Üyesi ve İlahiyatçı Yazar Sayın Prof. Dr. Nihat HATİPOĞLU “Nebi'nin Ayak İzleri” konulu söyleşi gerçekleştirirken, ilahi grubu tarafından ilahi dinletileri yapıldı.