Öğrenci Kulübümüzden, Öğretmenlerimize Anlamlı Jest

24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle, Üniversitemiz Gelecek Elim(n)izde öğrenci kulübü üyeleri, Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN başta olmak üzere, Eğitim Fakültesi öğretim üyelerimizi ziyaret ederek, çiçek takdiminde bulundular.

Eğitim Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Sayın Şule ERŞAN’ın koordinesinde gerçekleşen ziyaretlere; Kulüp Başkanı Sayın Merve BULCA, Başkan Yardımcısı Sayın Alperen Tuğ KARAKOÇ ile kulüp üyeleri Sayın Ceyda Ceren SOMUNCU, Sayın Büşra SOYLU, Sayın Senanur YALDIZ ve Sayın Güleser GÜNDEŞ katıldılar.

Öğrencilerimiz tarafından “Çiçeğimiz ve Geleceğimiz Size Emanet” notuyla takdim edilen çiçek, Rektörümüz ve Öğretim Üyelerimiz tarafından büyük bir mutlulukla karşılandı.

Ziyaretlerle alakalı bir açıklama yapan Gelecek Elim(n)izde Öğrenci Kulübü Akademik Danışmanı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Şule ERŞAN, “Gelecek Elim(n)izde Öğrenci Kulübü olarak, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN başta olmak üzere, geleceğin öğretmenlerini yetiştiren Eğitim Fakültesi öğretim üyelerimizi ziyaret ederek, kendilerine çiçek takdiminde bulunduk. Bu ziyarette eğitimcilerimize takdim edilen saksı çiçeği gibi ilgiye, sevgiye ve öğrenmeye muhtaç olan öğrencilerimiz için olağanüstü bir çaba sarf eden, gecesini gündüzüne katıp çalışan tüm eğitimcilerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü yürekten kutluyoruz” dedi