Rektörümüzden Ayancık Meslek Yüksekokuluna Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL ile birlikte Ayancık Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret etti.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN ilk olarak, Ayancık Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Öğr. Gör. Recep AYKAN’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ziyarete Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Ayancık Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Sayın Öğr. Gör. Şemseddin ULUÇAM ve Sayın Öğr. Gör. Dr. Günseli ACAR ile Yüksekokul Sekreteri Sayın Umut EKREN eşlik etti.

Rektörümüz Ayancık Meslek Yüksekokulu Öğrencileriyle Buluştu

Öğrencilerimizin öneri-taleplerini dinlemek ve ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek amacıyla Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokullarımıza belirlenen günlerde ziyaretler gerçekleştiren Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Ayancık Meslek Yüksekokulunda eğitim gören öğrencilerimizle buluştu.

Ayancık Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğe, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’ın yanı sıra; Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Ayancık Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Sayın Öğr. Gör. Recep AYKAN, Müdür Yardımcıları Sayın Öğr. Gör. Şemseddin ULUÇAM, Sayın Öğr. Gör. Dr. Günseli ACAR ile Akademik-İdari personelimiz ve öğrencilerimiz katıldılar.

Üniversitemiz öğrencilerinin büyük ilgi gösterdiği buluşmada, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, öğrencilerimize sorun ve ihtiyaçlarının çözümü noktasında kapısının her zaman açık olduğunu dile getirdi.

Öğrencilerimizin düşüncelerini, taleplerini ve önerilerini dinlemek amacıyla bir araya geldiklerini ifade eden Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Ayancık Meslek Yüksekokulunu tercih eden öğrencilere, en kaliteli eğitimi vermek için çalıştıklarını ve her bir öğrencimizi en iyi şekilde hayata hazırlamaya gayret ettiklerini belirtti.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, konuşmalarının ardından öğrencilerimizden gelen soru, talep ve önerileri tek tek cevapladı.

Program sonunda öğrencilerimiz, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’a çiçek takdiminde bulundular.