Sinop Tanıtım Günleri Sona Erdi

Sinop ve ilçelerinin doğal, tarihi ve kültürel güzelliklerini, ulusal alanda tanıtmak amacıyla düzenlenen “Sinop Tanıtım Günleri” sona erdi.

1-4 Kasım 2018 tarihleri arasında İstanbul Yenikapı Fuar Alanı’nda 5. düzenlenen tanıtım günlerinde, Sinop’un tarihi ve kültürel zenginliklerinden ilham alınarak hazırlanan tanıtım stantları, özgün konseptiyle ziyaretçilerden tam not aldı.

Sinop Tanıtım Günlerine Rekor Ziyaret

Her yaştan binlerce misafire ev sahipliğinde yapan “Sinop Tanıtım Günleri”ni 4 gün boyunca 1 milyon 700 bin kişi ziyaret etti.

Sinop Üniversitesi Standına Yoğun İlgi

Tanıtım günlerine katılan ziyaretçiler, Sinop’un doğal ve kültürel güzelliklerini yakından görme fırsatı bulurken, üniversitemiz tarafından açılan tanıtım standı da yoğun ilgi gördü.

Üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere, velilere ve standımızı ziyaret eden diğer ziyaretçilere, görevlilerimiz tarafından Üniversitemizin gelecek vadeden bölüm ve programlarının yanı sıra; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerimiz ile ilgili bilgiler verildi.

Standımızda yer alan monitörlerden yayınlanan Sinop ve Üniversitemizin tanıtım filmleri de ziyaretçiler tarafından ilgiyle izlendi.

Protokolden Standımıza Ziyaret

Sinop Tanıtım Günlerine katılan Sinop Valisi Sayın Köksal ŞAKALAR, İçişleri Bakan Yardımcısı Sayın Mehmet Ersoy, Ak Parti MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Sayın Erol KAYA, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Sayın Engin ALTAY, Sinop Milletvekilleri Sayın Dr. Nazım MAVİŞ ve Sayın Barış KARADENİZ, Ak Parti Sinop İl Başkanı Sayın Ali ÇÖPCÜ, ilçe belediye başkanları ve STK temsilcileri, Üniversitemiz standını ziyaret ederek, Basın-Yayın ve Halka İlişkiler Müdürümüz Sayın Hüseyin KONUKÇU’dan Üniversitemizin yürüttüğü bilimsel ve sosyo-kültürel faaliyetler hakkında bilgiler aldılar.