Mutluluğun Başkenti Sinop İstanbul’da

Sinop Dernekler Federasyonu’nun (SİNDEF) ev sahipliğinde, sivil toplum kuruluşlarının destekleriyle bu yıl 5’incisi düzenlenen “Sinop Tanıtım Günleri” İstanbul Yenikapı Faur Alanında birbirinden renkli görüntülerle başladı.

Sinop’un tüm ilçe ve kurumlarıyla katılım sağladığı tanıtım günlerinde, özenle hazırlanan stantlarda; Sinop’a özgü yöresel el sanatları ve Sinop mutfağı gibi daha birçok ürün görücüye çıktı.

1-4 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek tanıtım günlerinde, Sinop’un tarihi ve kültürel yapısı ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Üniversitemiz Sinop Tanıtım Günleri’nde

Ziyaretçiler Sinop’un tarihini, kültürünü ve yaşayışını yakından görme fırsatı bulurken, üniversitemiz tarafından açılan tanıtım standı her yaştan yüzlerce katılımcıya ev sahipliği yaptı.

Sinop Tanıtım Günlerinde stant açan Üniversitemiz vatandaşlarca büyük ilgi gördü.

Üniversitemiz personeli tarafından standımıza gelen öğrencilere ve ailelerine, üniversitemiz bölüm ve programlarının yer aldığı tanıtım materyalleri hediye edilirken Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokullarımız hakkında bilgiler verdiler.

Üniversitemiz Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Sayın Hüseyin KONUKÇU, standımızı ziyaret eden misafirlerle yakından ilgilenerek Üniversitemiz hakkında kapsamlı bilgiler verdi.

1 Milyona aşkın ziyaretçinin beklendiği ‘’Sinop Tanıtım Günleri’, 4 Kasım 2018 Pazar gününe kadar İstanbul Yenikapı Faur Alanında devam edecek.