Geleceğin Mimarları, Üniversitemiz Güney Kampüs Alanını Projelendiriyor

Üniversitemiz Güney Kampüs projesini tasarlayacak olan Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi öğrencileri, Sinop’a gelerek saha çalışması gerçekleştirdi.

İlk olarak Üniversitemiz Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı tarafından, Üniversitemize gelen Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi öğrencileri için bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Üniversitemiz Ahmet Muhip Dıranas Uygulama otelinde düzenlenen toplantıya; Rektör Yardımcılarımız Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL ve Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK, Genel Sekreterimiz Sayın Mehmet ATLI, Sağlık Yüksekokul Müdürü Sayın Prof. Dr. Mehmet Emin ERDEM, Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Rıza BAYRAK, Daire Başkanlarımız, Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi öğretim üyeleri, Akademik ve İdari Personelimiz ile öğrenciler katıldı.

Toplantıda Yapı İşleri Ve Teknik Daire Başkanı Sayın Kayhan KOYUNCU, Üniversitemiz Güney Kampüs alanı ile ilgili teknik konularda sunum gerçekleştirdi.

Sunumun ardından toplantıya katılan Üniversitemiz Yönetimi, Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi öğrencilerinin sorularını cevaplandırarak, ilimiz ve Üniversitemiz hakkında bilgiler verdi.

Toplantının ardından Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi öğrencileri, bitirme projeleri kapsamında tasarlayacakları Üniversitemiz Güney Kampüsünün inşa edileceği alanı gezerek, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanımız Sayın Kayhan KOYUNCU’dan bilgiler aldılar.

Bir dönem boyunca devam edecek olan çalışmalar kapsamında öğrenciler, Güney Kampüs alanının tasarım projesini ve master planını başarılı bir şekilde tamamladıktan sonra Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesinden mezun olmaya hak kazanacaklar.