Rektörümüz, Eğitim-Öğretime Başlayan Yeni MYO Binamızı Gezdi

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında Üniversitemiz Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu ile Meslek Yüksekokulu öğrencilerimizin hizmetine sunulan yeni eğitim binamızı gezdi.

Derslikleri ve uygulama alanlarını inceleyen Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, ders işleyen öğrencilerle sohbet ederek, kendilerine yeni eğitim-öğretim yılında başarılar diledi.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, incelemeler sırasında Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürümüz Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ali Turan BAYRAM ile Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Sayın Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kemal BALKİ’den bilgiler aldı.

Son olarak Üniversitemiz Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu ile Meslek Yüksekokulu yönetimiyle toplantı gerçekleştiren Rektörümüz, yeni binamızdaki eksikliklerin tespit edilerek, yapılması gerekenler konusunda değerlendirmelerde bulundu.

Rektörümüz Üniversitemiz Personeliyle Bir Araya Geldi

Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, incelemeler esnasında Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nı da ziyaret ederek, personelle bir araya geldi. Toplantıda yeni eğitim öğretim yılında düzenlenecek etkinliklerle ilgili fikir alışverişi gerçekleştirildi.