BiggSamsun Projesi Üniversitemizde Tanıtıldı

“Teknolojik ve Yenilikçi İş Fikrine 150.000 TL Hibe” projesiyle TÜBİTAK tarafından aracı kuruluş olarak seçilen BiggSamsun,  Üniversitemiz akademik ve idari personeline yönelik tanıtım ve bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Sinop Üniversitesi TTO ve OMÜ TTO iş birliğiyle, Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen programa; Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi Yöneticisi Sayın Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Emin ÇORMAN, KOSGEB-TEKMER Koordinasyon Birimi Yöneticisi  Sayın Öğr. Gör. Dr. Mehmet Samet ERDEM ile Üniversitemiz Akademik ve İdari Personeli katıldılar.

Programın açılışında, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatör Yardımcısı Sayın Eda BEYLİHAN tarafından, katılımcılara Samsun Teknopark ve OMÜ TTO hakkında bilgiler verdi.

Ardından konuşan OMÜ TTO Şirketleşme ve Girişimcilik Uzmanı Sayın Fatma Rabia KESKİNER ise BiggSamsun projesinin amacı ve katılım şartları hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

Katılımcılarla, BiggSamsun projesinin ayrıntılarını paylaşan Sayın Fatma Rabia KESKİNER, projeye başvuru şartları ile girişimcilere teknik, ticari ve idari konularda sağlanan destekler hakkında bilgiler verildi.