Üniversitemiz Personeli Bayramlaşma Töreninde Buluştu

Üniversitemiz akademik ve idari personeli, Ramazan Bayramı tatilinin ardından düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya geldi.

Üniversitemiz Rektörlük katında gerçekleştirilen bayramlaşma törenine; Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Genel Sekreterimiz Sayın Mehmet ATLI, Fakülte Dekanları, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokul Müdürleri, Öğretim Üyeleri, Daire Başkanları, akademik ve idari personelimiz katıldı.

Davete katılan tüm personelimizi kapıda karşılayan Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Genel Sekreterimiz Sayın Mehmet ATLI, akademik ve idari personelimizle tek tek bayramlaştı. Üniversitemiz personelinin büyük bir katılım sağladığı bayramlaşma töreni, ikramlarla son buldu.