Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Prof. Dr. Veysel EROĞLU Sinop'ta

Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Prof. Dr. Veysel EROĞLU, Bakanlığına ait çeşitli açılış, temel atma töreni ve iftar programına katılmak üzere  Sinop’a geldi.

Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Prof. Dr. Veysel EROĞLU’nu Sinop Havalimanında; Sinop Valimiz Sayın Köksal ŞAKALAR,  İçişleri Bakan Yardımcısı Sayın Mehmet ERSOY,  AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım MAVİŞ, Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter V. Sayın İzzet ERCAN, İl Emniyet Müdürü Sayın Ercan DAĞDEVİREN, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Sayın Halil ALTINTAŞ, İl Genel Meclis Başkanı  Sayın Şükrü GÜNDOĞDU, AK Parti Sinop İl Başkanı Sayın Ali ÇÖPCÜ, Siyasi Parti Temsilcileri, İlçe  Belediye Başkanları ve Kurum Müdürleri karşıladılar.

Sinop programı kapsamında ilk olarak Sinop Valiliğini ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Prof. Dr. Veysel EROĞLU, burada Valilik şeref defterini imzaladı.

Ardından Valilik Toplantı Salonunda  kurum amirleri ve basın mensupları ile bir araya gelen Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Prof. Dr. Veysel EROĞLU, Bakanlığınca Sinop’ta devam eden yatırımlar hakkında bilgiler verdi.

Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Prof. Dr. Veysel EROĞLU, daha sonra Sinop İskele Meydanında düzenlenen, 83 milyon TL değerindeki 5 tesisin temel atma töreni,  sertifika dağıtım programı ve iftar buluşmasına katıldı.

Törende bir konuşma yapan Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın  Prof. Dr. Veysel EROĞLU, Sinop'ta 8 ayda 27 projeyi hayata geçirdiklerini belirterek, kentte devam eden yatırımlara ilişkin vatandaşlara bilgiler verdi.

Bakanımız Sayın Prof. Dr. Veysel EROĞLU’nun konuşmalarının ardından, düzenlenen törenle 83 milyon lira yatırım bedelli 5 tesisin temeli atılarak, açılışı gerçekleştirildi.