Personelimize “Resmi Yazışma Kuralları” konusunda Eğitim Verildi

Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı tarafından, personelimizin daha kaliteli hizmet sunabilmesi amacıyla “Resmi Yazışma Kuralları” konusunda eğitim semineri düzenlendi.

Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen eğitime; Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Genel Sekreterimiz Sayın Mehmet ATLI, Genel Sekreter Yardımcımız Sayın Macit ÖZŞAHİN, Hukuk Müşaviri Sayın Özgür BAŞDOĞAN, Daire Başkanları, Fakülte, Yüksekokul, Meslek Yüksekokulu ve Enstitü Sekreterleri, Şube Müdürleri, Şefler ile idari personel katıldı.

Programın açılış konuşmasını Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN yaptı. Konuşmasında Üniversitemizin kurumsal prestiji açısından bu eğitimi önemsediklerini vurgulayan Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, "Üniversitemiz kurumsallaşmasını tamamlamış ve mevzuatın tüm gereklerini yerine getiren bir kurumdur. Bu açıdan personelimizin düzenlenen eğitimimize hassasiyet göstermesi gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca bu eğitimde verilen bilgiler hayatımızın her alanında bizlere gerekli olacaktır.” dedi.

Daha sonra Personel Daire Başkanlığı personeli Şef Sayın Merve ALTAY, “Resmi Yazışma Kuralları” konusunda ve Bilgisayar İşletmeni Sayın Mehmet ÇAY “Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS)” konusunda katılımcılara bilgiler verdi.