Sinop’ta “Fetih Buluşmaları ve Bahar Şenliği” Coşkusu

Üniversitemiz ile Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Sinop İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve her yaştan çok sayıda katılımcıyı bir araya getiren “Fetih Buluşmaları ve Bahar Şenliği” programı, göz dolduran içeriği ile hafızalara kazındı.

Şehriyle bütünleşme hedefiyle; bahar şenliği etkinliklerini 3 yıldan bu yana şehir merkezinde, öğrencilerimiz ve Sinopluların yoğun katılımıyla gerçekleştiren Üniversitemiz, 11. Kuruluş yılında düzenlediği “Fetih Buluşmaları ve Bahar Şenliği” etkinliğiyle, katılımcılara unutulmaz bir akşam yaşattı.

Sinop İskele Meydanında düzenlenen programa; Sinop Valimiz Sayın Hasan İPEK, Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Rektör Yardımcılarımız Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK, Genel Sekreterimiz Sayın Mehmet ATLI, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Kamil DEMİRCİ, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Bekir YÜKTAŞIR, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Şükrü ÇELİK, KYK Sinop İl Müdürü Sayın Adnan Menderes DÜMEN, Sinop Defterdarı Sayın Naci GÜNAYDIN, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu Müdürlerimiz, akademik-idari personelimiz, öğrencilerimiz ile genç-yaşlı yüzlerce Sinoplu katıldı.

Program, Üniversitemiz 10. Spor Şenliğinde kıyasıya mücadele ederek, dereceye giren öğrencilerimiz için düzenlenen ödül töreni ile başladı.

Ödül töreninde futbol, voleybol, basketbol, masa tenisi, badminton, bilardo ve satranç branşlarında dereceye giren öğrencilerimiz, madalya ve kupalarını Sinop Valimiz Sayın Hasan İPEK, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN ve protokol üyelerinin elinden aldılar.

Program, Üniversitemiz Tiyatro Öğrenci Kulübü tarafından sahnelenen “Entrikalı Dolap Komedyası” oyunuyla devam etti.

İzleyenlerin keyifli anlar yaşadığı tiyatro gösterisinde, öğrencilerimiz performansları ile tam not aldılar.

Gösterinin sonunda, KYK Sinop İl Müdürü Sayın Adnan Menderes DÜMEN tarafından, Tiyatro Yönetmeni Sayın Enes CANGÜL’e plaket, öğrencilerimize ise başarı belgesi takdim edildi.

"Fetih Buluşmaları ve Bahar Şenliği"nde Uğur IŞILAK Rüzgârı Esti

Üniversitemiz ve Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Sinop İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Fetih Buluşmaları ve Bahar Şenliği”nin finalinde, sevilen sanatçı Sayın Uğur IŞILAK sahne aldı.

Sanatçı Sayın Uğur IŞILAK, seslendirdiği eserlerle sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı.

Katılımcılar, Sayın Uğur IŞILAK’ın şarkılarına hep birlikte eşlik ettiler.

Özgün şarkılarıyla yediden yetmişe herkesin gönül teline dokunan ünlü sanatçı Uğur IŞILAK, sevilen eserlerini Sinoplular için seslendirdi.

“Fetih Buluşmaları ve Bahar Şenliği”nde sahne alan Sayın Uğur IŞILAK’a, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN ve KYK Sinop İl Müdürü Sayın Adnan Menderes DÜMEN tarafından hediye takdim edildi.