Rektörümüzden Basın Kuruluşlarına Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürümüz Sayın Hüseyin KONUKÇU ile birlikte 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti’ni, Anadolu Ajansı Sinop İl Temsilciliği’ni ve Barış FM radyosunu ziyaret etti.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, ilk olarak Anadolu Ajansı Sinop İl Temsilciliği’ni ziyaret ederek, İl Temsilcisi Sayın Gökhan GÜCÜKLÜOĞLU ve Ajans Muhabiri Sayın Kenan TÜRKSEVEN ile bir araya geldi. Ziyarette Anadolu Ajansının 98. Kuruluş Yıldönümünü kutlayan Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, AA'nın haberlerini ve çalışmalarını yakından takip ettiğini belirtti. Ziyaret sonunda İl Temsilcisi Sayın Gökhan GÜCÜKLÜOĞLU, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’a Anadolu Ajansı’nın 2017 yılı haber ve fotoğraflarından oluşan yıllığını hediye etti.

Daha Sonra 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti’ne geçen Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Cemiyet Başkanı Sayın Cengiz DEMİREL ve Cemiyete üye Basın Mensupları ile uzun süre sohbet etti. Gazeteciler Cemiyeti’nin yürüttüğü çalışmalar hakkında Rektörümüze bilgiler veren Cemiyet Başkanı Sayın Cengiz DEMİREL, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Son olarak Barış FM radyosunu ziyaret eden Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Genel Yayın Yönetmeni Sayın Ömer KARAOĞLU ve radyo programcısı Sayın Emin ÖZMEN ile bir süre sohbet ederek, yayın akışı hakkında bilgiler aldı. Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Üniversitemiz Akademik personelinin de kendi alanlarında halkımızı bilgilendirici programlar hazırlayarak, radyo yayına destek sağlayabileceğini söyledi.