Rektörümüzden, Kadın Çalışmaları Merkezimize Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Sinoplu kadınlarımızın toplumsal hayatın tüm alanında yer almasını sağlamak ve sosyal hayat içerisinde kadının verimliliğini artırmak amacıyla şehir merkezinde hizmet veren Üniversitemiz Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi’ni ziyaret etti.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN ziyarette ilk olarak göreve yeni başlayan, Üniversitemiz Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Sayın Doç. Dr. Emel ÇANKAYA ile Müdür Yardımcılarımız Sayın Dr. Öğretim Üyesi Gülseren KAN ŞAHİN ve Sayın Dr. Öğretim Üyesi Fatma YÜCE'ye hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, görevlerinde başarılar diledi.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, ziyarette Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Emel ÇANKAYA’dan çalışmaları hakkında bilgiler alarak, kadınlara yönelik planlanan programlar ve projeler konusunda fikir alışverişi gerçekleştirdi.

Rektörümüz ayrıca Üniversitemiz Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin hizmet binasını gezerek, çeşitli incelemelerde bulundu.

Toplumda kadınlarımızın değerinin geliştirilmesi, kadınlarımızın yerel ve genel sorunlarının çözümü noktasında Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne önemli görevler düştüğünü belirten Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Araştırma Merkezinin tüm Sinoplu kadınlarımızın hizmetinde olduğunu ifade etti.