Rektörümüz, TRT Trabzon Radyosu’na Konuk Oldu

Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, TRT Trabzon Radyosu’nda yayınlanan “Köşe Bucak Karadeniz” programının konuğu oldu.

TRT Trabzon Radyosu Program Yapımcısı Sayın Yiğit YAVUZ, hazırlayacağı program öncesi Sinop Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sayın Hikmet KURADAĞ ile birlikte Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’ın misafiri oldu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, TRT Trabzon Radyosu mikrofonlarına Üniversitemiz ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Üniversitemizin Bölgesine sağladığı katkılar ve yürütülen bilimsel çalışmalar üzerine soruları cevaplayarak, Üniversitemiz hakkında genel bilgiler verdi.