Rektörümüz Ayancık MYO Kütüphanesi Açılış Törenine Katıldı

Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, “54. Kütüphane Haftası” münasebetiyle; Ayancık Meslek Yüksekokulumuzun yeni eğitim binasında, öğrencilerimizin hizmetine sunulan kütüphanenin açılış törenine katıldı.

Açılış töreninde Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’a; Ayancık Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Sayın Dr. Öğretim Üyesi Ali KARAÇUHA, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanımız Sayın Osman KIZILASLAN, Ayancık Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcılarımız Sayın Öğr. Gör. Atakan BEKAR, Sayın Öğr. Gör. Hasan AKSOY, Yüksekokul Sekreteri Sayın Umut EKREN, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Şube Müdürü Sayın Nilüfer ÖZER, Akademik ve İdari Personelimiz eşlik ettiler.

Öğrencilerimize bilgi ve iletişim dünyasının kapılarını açacak olan kütüphanemiz; yeni kitaplar, çalışma masaları ve araştırma faaliyetlerinde kullanmak üzere bilgisayarlarla donatıldı.

Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, kesilen kurdelenin ardından, Yeni Yüksekokul Kütüphanesi gezerek, Ayancık Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Sayın Dr. Öğretim Üyesi Ali KARAÇUHA ile Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanımız Sayın Osman KIZILASLAN’dan bilgiler aldı.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, açılış töreninde öğrencilerimizle de bir süre sohbet ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.