Rektörümüzden, Kütüphaneler Haftası Ziyareti

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, 54. Kütüphaneler Haftası münasebetiyle Üniversitemiz Merkez Kütüphanesini ziyaret ederek, kütüphanemiz personeliyle bir araya geldi.

İlk olarak Üniversitemiz Merkez Kütüphanesini gezen Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, burada ders çalışan öğrencilerimizle sohbet etti. Öğrencilerin, kütüphanemizle ilgili istek ve önerilerini dikkatle dinleyen Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, ihtiyaçların giderilmesi konusunda gerekenin yapılacağını belirtti.

Ardından Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Osman KIZILASLAN, Şube Müdürü Nilüfer ÖZER ve kütüphane personeliyle bir araya geldi. Kütüphanemizin faaliyetleri hakkında bilgiler alan Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Kütüphane Personelimizin Kütüphaneler Haftasını kutladı.

Ziyaret, günün anısına hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son buldu.