Rektörümüz Ziyaretlerini Sürdürüyor

Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Basın-Yayın ve Halka İlişkiler Müdürümüz Sayın Hüseyin KONUKÇU ile birlikte, Sinop İkizler Matbaası, VitrinHaber Gazetesi ve Otel Bossinop’u ziyaret etti.

Şehriye bütünleşen Üniversite hedefiyle, Sinop ilimizde hizmet veren kurum ve kuruluşlarla belirli sürelerde bir araya gelen ve yapılacak yeni çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunan Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, ilk olarak Sinop İkizler Matbaasını ziyaret ederek Matbaa sahibi Sayın Hasan DEMİRCİ ile bir araya geldi.

Ardından Sinop’ta yerel gazetecilik hizmet veren VitrinHaber Gazetesini ziyaret eden Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Genel Yayın Yönetmeni Sayın Serhat ÖZŞAHİN, Yazı İşleri Müdür Sayın Ali Fuat ÖZŞAHİN ve gazete muhabiri Sayın Ali YILMAZ ile uzun bir süre sohbet etti.

Rektörümüz son olarak Otel Bossinop’u ziyaret ederek, işletme sahipleri Sayın Fahri BOSTAN ve Sayın Hasan BOSTAN ile Sinop Turizminin gelişimi noktasında fikir alışverişinde bulundu.