29. Vergi Haftası Etkinlikleri Üniversitemizde

Sinop Defterdarı Sayın Naci GÜNAYDIN, 29. Vergi Haftası  dolayısıyla Defterdarlık personeli ile birlikte Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’ı ziyaret ettiler.

Ziyarete Genel Sekreterimiz Sayın Mehmet ATLI, Genel Sekreter Yardımcımız Sayın Macit ÖZŞAHİN, İdari ve Mali İşler Daire Başkanımız Sayın İzzet SONSES eşlik etti.

Sinop Defterdarı Sayın Naci GÜNAYDIN ve Defterdarlık personeli daha sonra, Üniversitemiz Eğitim Fakültesinde Vergi Haftası münasebetiyle açılan stantta öğrencilerimize vergi alışkanlığı hakkında açıklamalarda bulundu.

Toplumun tüm kesimlerinde vergi bilincinin geliştirilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının yaygınlaşması için her yıl Şubat ayının son haftasını Vergi Haftası olarak kutladıklarını belirten Sinop Defterdarı Sayın Naci GÜNAYDIN, öğrencilerimize verginin önemi hakkında bilgiler verdi.

Defterdarlık personeli, Üniversitemiz Eğitim Fakültesinde açtıkları stantla gün boyu öğrencilerimize vergi hakları ve gönüllü vergi ödemeleri hakkında bilgiler verdiler.