Üniversitemiz İşbirliği Ağını Genişletiyor

Üniversitemiz ile Sinop İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Bilim ve Sanat Merkezi arasında sosyal, sanatsal ve bilimsel işbirliği protokolü imzalandı. Rektörlük Makamında gerçekleştirilen imza törenine; Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Sinop İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Nevzat TÜRKKAN ve Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Sayın Hakan SÜZGÜN katıldılar.

Üniversitemiz tarafından Bilim ve Sanat Merkezinde eğitim gören  “Özel Yetenekli Öğrencilerin” bilimsel ve sanatsal gelişimlerine katkı sağlamak, öğrencilere derslik, laboratuvar, teçhizat ve eğitim öğretim desteği sunmak amacıyla hazırlanan protokol, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN ile Sinop İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Nevzat TÜRKKAN tarafından imza altına alındı.

Gerçekleştirilen işbirliği protokolünün hayırlı olmasını dileyen Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Şehrimizdeki her kurumumuzun Üniversitemizin imkânlarından faydalanmasını amaçladıklarını ifade etti. Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, “Sinop Üniversitesi olarak, Ülkemizin geleceği olan özel yetenekli öğrencilerimize destek sağlamaktan ve bu projede yer almaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bilim ve Sanat Merkezimiz ile ülkemizin geleceğinin inşası noktasında birlikte hareket etmek bizim için son derece önemlidir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Milli Eğitim Müdürlüğümüzle Sinop ilimizi eğitim konusunda daha ileriye taşımak için işbirliğimiz devam edecek” dedi.

Sinop İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Nevzat TÜRKKAN da destekleri için Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’a teşekkür ederek, imzalanan işbirliği protokolünün hayırlı olmasını diledi.

Üniversitemiz ile Sinop Bilim ve Sanat Merkezi Arasındaki Sosyal Sanatsal ve Bilimsel İşbirliği Protokolüne Ulaşmak İçin Tıklayınız