Aşçılık Programı Öğrencilerimiz Bursa'dan Madalya ile Döndü

1. Geleneksel "BUGAD Kestaneli Lezzetler Ulusal Yemek Yarışması"na katılan Gerze Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencilerimiz, bir gümüş ve bir bronz madalya kazanarak, Üniversitemizi ve Meslek Yüksekokulumuzu başarıyla temsil ettiler.

Bursa Gastronomi Derneği tarafından 2-4 Aralık 2017 tarihleri arasında Bursa’da düzenlenen "Kestaneli Lezzetler Ulusal Yemek Yarışması"nda, Gerze Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencilerimizden Demet KESKİN “Üniversite Restoran Tatlı Tabağı” kategorisinde hazırlamış olduğu “Kestane Parçacıklı Tel Kadayıflı Muhallebi” tabağıyla gümüş madalya, Gamze ALTIN ise “Kestane Püresi Eşliğinde Sütlü İrmik” tabağıyla bronz madalya almaya hak kazandı.

Rektörümüz Dereceye Giren Öğrencilerimizi Makamında Ağırladı

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Nihat DALGIN, Ulusal Yemek Yarışmasında dereceye giren öğrencilerimizi makamında kabul ederek, kendilerini tebrik etti. Ziyarete Gerze Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. M. Sedat İPAR da eşlik etti.