Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Fair Play Komisyonundan Rektörümüze Ziyaret

Üniversitemiz ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından ortaklaşa düzenlenecek olan “Fair Play Üniversiteler Kervanı” Paneline katılmak üzere Sinop’a gelen Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Fair Play Komisyonu Başkanı Erdoğan ARIPINAR, Komisyon Üyeleri Teoman GÜRAY, Remzi YILMAZ, Milli Sporcu İsmail AKÇAY, Semra DEMİRER, ve Avni ERBOY, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Nihat DALGIN’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Fair Play Komisyonu tarafından Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN’a Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Fair Play rozeti, hizmet madalyası ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi anı şildi takdim edildi.

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Fair Play Komisyonu Başkanı Erdoğan ARIPINAR, Komisyon Üyeleri Teoman GÜRAY, Remzi YILMAZ, Milli Sporcu İsmail AKÇAY, Semra DEMİRER ve Avni ERBOY ile uzun süre sohbet eden Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti.