Birinci Sınıf Öğrencilerimize Yönelik Oryantasyon Uyum Gezisi

Üniversitemiz tarafından birinci sınıf öğrencilerimize yönelik  oryantasyon gezi programı düzenlendi.

Öğrencilerimizin 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılına iyi bir motivasyonla başlamaları amacıyla düzenlenen uyum gezisinde, Üniversitemiz Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi (SÜBİTAM), Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Oteli, Merkez Kütüphanesi ve 15 Temmuz Şehitleri Kapalı Spor Salonu gezilerek görevli personellerimizden bilgiler alındı.

Ziyaretler esnasında birimlerimizin işleyişi, sahip olunan alt yapı,  verilen eğitim, Fakültelerimizde sunulan teknik, sosyal ve kültürel  imkânlar  öğrencilerimiz ile paylaşıldı.

Üniversitemiz tarafından düzenlenen oryantasyon gezi programı, öğrencilerimizin üniversite ortamına uyum sağlamalarına ve birbirleriyle kaynaşarak yeni arkadaşlar edinmelerine olanak sağlıyor.

Öğrencilerin yeni eğitim dönemlerine iyi bir motivasyonla başlamalarına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen oryantasyon programı, 27 Eylül 2017 Çarşamba gününe kadar devam edecek.