19. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu Sona Erdi

Üniversitemiz Su Ürünleri Fakültesi ev sahipliğinde düzenlenen “19. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu“ yapılan değerlendirme oturumu ve gezi programı ile sona erdi.

12-15 Eylül 2017 tarihleri arasında Üniversitemiz Ahmet Muhip Dıranas Uygulama otelinde gerçekleştirilen ‘19. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu’nda, alanında yetkin bilim adamları ve sektör temsilcileri, su ürünleri sektörünün akademik çalışmaları, mevcut durumu ve ihtiyaçlarını değerlendirerek; önemli tespitler ortaya koydular.

Su Ürünleri akademik camiası tarafından yoğun ilgi ile takip edilen sempozyumda, soru-cevap bölümleriyle Su Ürünleri sektörünün mevcut durumu derinlemesine müzakere edildi.

19. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu düzenlenen değerlendirme oturumunun ardından, Sinop gezisi ile sona erdi. Sempozyuma katılmak üzere ilimize gelen bilim adamları ve sektör temsilcileri, Sinop’un doğal güzelliklerinin yer aldığı Erfelek Tatlıca Şelaleleri ve İnceburun’u ziyaret ederek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler. Sinop gezisinde davetlilere Su Ürünleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Hülya TURAN da eşlik etti..

Sinop gezisinin ardından akademisyen ve sektör temsilcileri ilimizden ayrıldılar.