Spor Bilimleri Fakültesi Sportif Performans Testi Yapıldı

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Sportif Performans Testi, 15 Temmuz Şehitleri Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Öğrencilere, FİFA standartlarına uygun “Atletizm Pisti ve Sentetik Yüzeyli Futbol Sahası”nda uygulamalı eğitim imkânı sunan fakültemizde, Sportif Performans Testinde katılan öğrenciler, geleceğin antrenörü olmak ve üniversitemizde öğretim görebilmek için ter döktüler.

Şeffaf ve adil bir ortamda gerçekleştirilen Sportif Performans testinde, öğrenci yakınları da Fen Edebiyat Fakültesi Yerleşkesinde kurulan ekrandan, Uygulamalı Yetenek Sınavını anı anına takip ettiler.

Sınava toplamda 399 aday başvuru yaparken, gerçekleşecek sportif performans sonrası 38 erkek, 22 kadın olmak üzere toplam 60 öğrencimiz, üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümünde öğrenim görmeye hak kazanacak.

Kesin sonuçlar ise 22 Ağustos 2017 tarihine kadar Spor Bilimleri Fakültemizin sb.sinop.edu.tr web sayfasından duyurulacaktır.