Prof. Dr. Murat SEZGİN Hocamız, Dualarla Uğurlandı

Elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden Üniversitemiz Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat SEZGİN Hocamız, memleketi Malatya’da dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat SEZGİN Hocamız için Malatya’nın Merkez Şehir Mezarlığı Caminde ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına; Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ahmet TABAK, Üniversitemiz Genel Sekreteri Mehmet ATLI, Fakülte Dekanlarımız, Akademik ve İdari Personelimiz ile merhum Prof. Dr. Murat SEZGİN’in yakınları, sevenleri ve hemşehrileri katıldı. Prof. Dr. Murat SEZGİN Hocamız, kılınan cenaze namazı ardından Malatya Merkez Şehir Mezarlığında dualarla toprağa verildi.

Üniversitemiz ailesi adına Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, cenaze töreninin ardından merhum Prof. Dr. Murat SEZGİN Hocamızın ailesi ve yakınlarına başsağlığı diledi.