Ulaştırma Bakanımız Ahmet ARSLAN, Sinop’ta

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet ARSLAN, bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Sinop'a geldi.

Bakanımız Ahmet ARSLAN’ı havalimanında; Sinop Valisi Hasan İPEK, Sinop Milletvekili Nazım MAVİŞ, Sinop Belediye Başkanı Baki ERGÜL, Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN ve kurum amirleri karşıladı.

Programı kapsamında ilk olarak inşaatı devam eden Sinop Havalimanın yeni terminal binasında incelemelerde bulunan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet ARSLAN, burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ardından yol yapım çalışmalarını yerinde incelemek üzere Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi önünde yapımı sürdürülen kavşağa geçen Bakan Ahmet ARSLAN, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

İncelemelerin ardından Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet ARSLAN, Ayancık ilçemize hareket etti.