YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Safa KAPICIOĞLU Üniversitemizde

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkan Vekili Prof. Dr. M. İ. Safa KAPICIOĞLU, Üniversitemiz 10. Yıl Akademik Yükseltme ve Biniş Giydirme Törenine katılmak üzere Sinop’a geldi.

YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. M. İ. Safa KAPICIOĞLU’nu Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN havaalanında karşıladı.

Daha sonra Rektörlük binasına geçen YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. M. İ. Safa KAPICIOĞLU, burada Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN’dan Yeni kampüs alanımızla ilgili bilgiler aldı.

Ardından Rektörlük makamına geçildi. Ziyarette YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. M.İ. Safa KAPICIOĞLU ile Üniversitemiz hakkında sohbet eden Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN’a Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ahmet TABAK ve Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL ile Genel Sekreterimiz Mehmet ATLI, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Hülya TURAN, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Kamil DEMİRCİ ve Spor Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Bekir YÜKTAŞIR eşlik etti.