Üniversitemiz 9. Spor Şenliği Ödülleri Sahiplerini Buldu

Üniversitemiz 10. Kuruluş Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen 9. Spor Şenliği ödülleri sahiplerini buldu.

85. Yıl Kemalettin Sami Paşa Kapalı Spor Salonunda düzenlenen 10. Kuruluş Yıl Dönümü etkinliklerinde, 9. Spor Şenliği ve "Engel(li) Olmak" Konulu Kompozisyon Yarışması ile Sinop temalı fotoğraf yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri sunuldu.

Ödül töreninde; Fotoğraf Yarışmasında birinci olan Eğitim Fakültesi öğrencisi Oğuzhan SÜMER, ikinci olan Eğitim Fakültesi öğrencisi Şule ÇİL ve üçüncü olan Gerze Meslek Yüksekokulu öğrencisi Hakan BAKİ ödüllerini Sinop Valimiz Hasan İPEK’in elinden aldılar.

Eğitim Fakültesi öğrencilerinden "Engel(li) Olmak" Konulu Kompozisyon Yarışmasında birinciliği elde eden Fatma Betül ODABAŞ, Sema BOY ve Gönül AKSOY ödüllerini Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN’ın elinden aldılar.

Futbol branşında birinciliği elde eden Gerze Meslek Yüksekokulu, ikinciliği elde eden Boyabat Meslek Yüksekokulu ve üçüncülüğü elde eden Gerze Meslek Yüksekokulu 2. Futbol Takımı ödüllerini ve kupalarını Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ahmet TABAK’ın elinden aldılar.

Basketbol Erkekler branşında birinciliği elde eden Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, ikinciliği elde eden Eğitim Fakültesi ve üçüncülüğü elde eden Meslek Yüksekokulu öğrencileri ödüllerini ve kupalarını Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL’ın elinden aldılar.

Basketbol Kadın branşında birinciliği elde eden Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, ikinciliği elde eden Sağlık Yüksekokulu ve üçüncülüğü elde eden Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencileri ödüllerini ve kupalarını Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hülya  TURAN’ın elinden aldılar.

Voleybol Erkekler branşında birinciliği elde eden İlahiyat Fakültesi, ikinciliği elde eden Ayancık Meslek Yüksekokulu ve üçüncülüğü elde eden Gerze Meslek Yüksekokulu öğrencileri, ödüllerini ve kupalarını Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat SEZGİN’in elinden aldılar.

Voleybol Kadınlar branşında birinciliği elde eden Sağlık Yüksekokulu, ikinciliği elde eden Gerze Meslek Yüksekokulu ve üçüncülüğü elde eden Fen Edebiyat Fakültesi öğrencileri ödüllerini ve kupalarını Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bekir YÜKTAŞIR’ın elinden aldılar.

Bilardo Erkekler branşında birinciliği elde eden Meslek Yüksekokulu öğrencisi Reşit ALTUN, ikinciliği elde eden Meslek Yüksekokulu öğrencisi Muhammet ŞABAPLI ve üçüncülüğü elde eden Sağlık Yüksekokulu öğrencisi Dursun YILMAZCAN ödüllerini ve kupalarını Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Emin ERDEM’in elinden aldılar.

Bilardo Kadınlar branşında birinciliği elde eden Sağlık Yüksekokulu öğrencisi Selma ŞAHİN, ikinciliği elde eden Eğitim Fakültesi öğrencisi Çiğdem ŞENEL ve üçüncülüğü elde eden Meslek Yüksekokulu öğrencisi Nazlı BIYIKLI ödüllerini ve kupalarını Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Özlem SÜRÜCÜ’nün elinden aldılar.

Badminton Erkekler branşında birinciliği elde eden Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu öğrencisi Bayram Ali KARAKAŞ, ikinciliği elde eden Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi öğrencisi Veli DAĞLI ve üçüncülüğü elde eden Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu öğrencisi Emre KAYA ödüllerini ve kupalarını Ayancık Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali KARAÇUHA’nın elinden aldılar.

Badminton Kadınlar branşında birinciliği elde eden Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu öğrencisi Gülşah DEMİRTAŞ, ikinciliği elde eden Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Burcu YANIK ve üçüncülüğü elde eden Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu öğrencisi Aslıhan GÜL ödüllerini ve kupalarını Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hülya SİPAHİ’nin elinden aldılar.

Masa Tenisi Erkekler branşında birinciliği elde eden Eğitim Fakültesi Öğrencisi Alperen KARAKOÇ, ikinciliği elde eden İlahiyat Fakültesi öğrencisi İsmail KOCABAŞ ve üçüncülüğü elde eden Eğitim Fakültesi öğrencisi Anvar NURULLAYEV ödüllerini ve kupalarını Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Hasan BARLAK’ın elinden aldılar.

Masa Tenisi Kadınlar branşında birinciliği elde eden Eğitim Fakültesi öğrencisi Elif MELEN, ikinciliği elde eden Gerze Meslek Yüksekokulu öğrencisi Merve GÜR ve üçüncülüğü elde eden Eğitim Fakültesi öğrencisi Ayşe YÜKSEL, ödüllerini ve kupalarını Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Aziz ERKAN’ın elinden aldılar.

Satranç Erkekler branşında birinciliği elde eden Fen Edebiyat Fakültesi öğrencisi Anıl ŞAHİN, ikinciliği elde eden İlahiyat Fakültesi Öğrencisi Alim TOKSOY ve üçüncülüğü elde eden Sağlık Yüksekokulu öğrencisi Bilal KESKİN ödüllerini ve kupalarını İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Muzaffer BARLAK’ın elinden aldılar.

Satranç Kadınlar branşında ise birinciliği elde eden Gerze Meslek Yüksekokulu öğrencisi Alev YILMAZ, ikinciliği elde eden İlahiyat Fakültesi öğrencisi Sare UZUNER ve üçüncülüğü elde eden İlahiyat Fakültesi öğrencisi Büşra BAYKARA ödüllerini ve kupalarını İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Abdulkadir TEKİN’in elinden aldılar.