Üniversitemiz Hedeflerine Emin Adımlarla Yürüyor

Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN’ın önderliğinde 2016 – 2019 Eylem Planını bir bir hayata geçirerek gelişmeye ve büyümeye devam eden Üniversitemiz, bölgesine değer katan programları bünyesine kazandırmaya ve öğrenci sayısını arttırmaya devam ediyor.

Bu kapsamda orman zenginliği ile ön plana çıkan Ayancık ilçemizdeki Ayancık Meslek Yüksekokulumuz;

• Ormancılık ve Orman Ürünleri Programı birinci öğretim 40, ikinci öğretim 40 kontenjan

Turizm potansiyeliyle ön plana çıkan Gerze ilçemizdeki Gerze Meslek Yüksekokulumuz;

• Aşçılık Programı 30 kontenjan
  • Kültürel Miras ve Turizm Programı 30 kontenjan

Tarihi ve kültürel yapısıyla Sinop’un kadim ilçesi Boyabat ilçemizdeki Boyabat Meslek Yüksekokulumuz ise;

• Emlak ve Emlak Yönetimi Programı birinci öğretim 50 kontenjan, ikinci öğretim ise 50 kontenjanla 2017 – 2018 Akademik yılında öğrenci kabulüne başlayacaktır.