Rektörümüzden Boyabat İİBF ve Boyabat MYO’ya Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Nihat DALGIN, Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Boyabat Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret ederek, görevde yükselen ve göreve yeni başlayan Akademik Personelimize hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, ilk olarak Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Nazım KARTAL, Yrd. Doç. Dr. Candaş CAN, Arş. Gör. Bilal ASLAN, Arş. Gör. Dr. Gökçen YILMAZ ve Arş. Gör. Dr. Yağmur SAĞLAM’ı ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi. Ziyarette Rektörümüze Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Faruk ALPASLAN eşlik etti.

Rektörümüz son olarak, göreve yeni başlayan Boyabat Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Ahmet ŞAHİN’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Rektörümüze ziyaretinde Boyabat Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Abdullah ERAVCI eşlik etti.