Çevre ve Şehircilik Bakanımız Mehmet ÖZHASEKİ Sinop’taydı

Çevre ve Şehircilik Bakanımız Mehmet ÖZHASEKİ, 16 Nisan’da yapılacak referandum seçimi öncesi, partisinin düzenlediği programa katılmak üzere Sinop'a geldi.

,

Bakanımız Mehmet ÖZHASEKİ’yi havalimanında; Sinop Valisi Hasan İPEK, Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Sinop Belediye Başkanı Baki ERGÜL, Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN ve kurum amirleri karşıladılar.

Programı kapsamında ilk olarak Sinop Valiliğini ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanımız Mehmet ÖZHASEKİ, burada kurum amirleri ile bir araya gelerek ilimize yapılan ve yapılması planlanan yatırımları hakkında bilgiler aldı.

Bakanımız Mehmet ÖZHASEKİ, Durağan, Saraydüzü ve Boyabat ilçe programlarının ardından, Üniversitemiz Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Otelinde iş adamları, kanaat önderleri ve STK temsilcileri ile akşam yemeğinde bir araya geldi.