Üniversitemiz Bireysel Emeklilik Protokolü İmzalandı

Üniversitemiz ile Ziraat Hayat ve Emeklilik AŞ. arasında Zorunlu Bireysel Emeklilik (BES) Protokolü imzalandı.

Üniversitemiz Senato Toplantı Salonu’nda yapılan protokol imza törenine; Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ahmet TABAK ve Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Genel Sekreterimiz Mehmet ATLI, Genel Sekreter Yardımcımız Macit ÖZŞAHİN, İdari Mali İşler Daire Başkanımız İzzet SONSES, Strateji Geliştirme Daire Başkanımız Ali ALTUNGEYİK, Ziraat Bankası Sinop Şube Müdürü Ozan ÇANKAYA, Bireysel Emeklilik Sistemi Uzmanı Barış SANDIKÇI, Üniversitemiz BES Yetkilisi Hasip AĞIRÇELİK ve Muhasebe Yetkilisi Alper Kadir ALTAY katıldılar.

Üniversitemiz ile Ziraat Bankası arasında imzalanan Bireysel Emeklilik Sistemine geçiş protokolü ile 45 yaş altı çalışanlarımız; Ziraat Bankası zorunlu bireysel emeklilik sistemine dâhil olacaklar ve sistemin imkânlarından faydalanacaklar. Protokol imza töreni Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN ve Bireysel Emeklilik Sistemi Uzmanı Barış SANDIKÇI tarafından imzalandı.