Adalet Bakanı Bekir BOZDAĞ Sinop’taydı

16 Nisan Referandumu öncesinde Sinop’a gelen Adalet Bakanımız Bekir BOZDAĞ, Sinop Gençlik Merkezince düzenlenen "İbrahim SADRİ ile Çanakkale Türküleri ve Şiir Dinletisi" programına katıldı.

Sinop Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen programa Bakanımız Bekir BOZDAĞ’ın yanı sıra, Sinop Valisi Hasan İPEK, Sinop Milletvekili Nazım MAVİŞ, Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Mehmet ERSOY, Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, kurum amirleri, Siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldılar.

Programda bir konuşma yapan Adalet Bakanımız Bekir BOZDAĞ, Sinop programında kendisine yoğun ilgi gösteren Sinoplulara teşekkür ederek, Çanakkale Zaferi gibi 15 Temmuz’un da tarihimizin dönüm noktalarından biri olduğunu belirtti.

Bakanımız Bekir BOZDAĞ’ın konuşmalarının ardından program, İbrahim SADRİ tarafından sunulan şiir dinletisi ile devam etti.