Üniversitemiz Banka Promosyon İhalesini Akbank T.A.Ş Kazandı

Üniversitemiz personeline maaş, döner sermaye, ek ders, mesai, ikramiye gibi ödemelerin yapılması için gerçekleştirilen Banka Promosyon İhalesini Akbank T.A.Ş kazandı. Akbank T.A.Ş, anlaşma kapsamında Üniversitemiz personeline bir defaya mahsus olmak üzere 2 bin 300 TL promosyon ödeyecek.

Üniversitemiz Senato Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen “Personel Maaş ve Diğer Ödemeler İle ilgili Banka Promosyon İhalesine” Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ahmet TABAK başkanlık ederken, toplantıya Genel Sekreterimiz Mehmet ATLI, Genel Sekreter Yardımcımız Macit ÖZŞAHİN, Personel Daire Başkanı Zafer AKIN, Banka Müdürleri, Üniversitemiz Yetkili Sendika Eğitim Bir-Sen Temsilcileri ve diğer Sendika Temsilcileri katıldılar.

Kapalı zarf usulü gerçekleştirilen ihaleyi Akbank T.A.Ş kazanırken, Üniversitemiz personeli Temmuz ayından itibaren maaş ve diğer banka işlemlerini bu bankadan gerçekleştirebilecek.