Rektörümüz Görevde Yükselen ve Göreve Yeni Başlayan Akademisyenlerimize Ziyaretlerini Sürdürüyor

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Nihat DALGIN, görevde yükselen ve göreve yeni başlayan Akademik Personelimize ziyaretlerini sürdürerek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, ilk olarak İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Hasan ŞAHİN, Yrd. Doç. Dr. Doğan FIRINCI, Arş.Gör. Şengül ÖZDEMİR, Arş.Gör. Muhammet KARAAĞAÇ, Arş.Gör. Tuncay AZAR, Arş.Gör. İbrahim TOPRAK ve Öğr. Gör. Selim KARAÇAĞA’yı ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu. Ziyaretlerde Rektörümüze İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Muzaffer BARLAK ve Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hasan Selim KIROĞLU eşlik etti.

Rektörümüz daha sonra Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ercan KARAÇAR’ı, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Arş. Gör. Hasan OĞUL’u Ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi. Ziyaretlerde Rektörümüze Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Özlem SÜRÜCÜ eşlik etti.

Rektörümüz son olarak, Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyeleri, Doç. Dr. Erkal ARSLANOĞLU, Yrd. Doç. Dr. Cansel ARSLANOĞLU, Yrd. Doç. Dr. Gökhan İPEKOĞLU ve Öğr. Gör. Kürşat ACAR’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.