Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Faruk ÖZLÜ Sinop’ta

Çeşitli programlara katılmak üzere İlimize gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Faruk ÖZLÜ, ziyaretleri kapsamında Sinop Valiliği'nde kurum ve daire amirleri ile bir araya geldi.

Ziyarette ilk olarak Valilik Şeref defterini imzalayarak, basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Faruk ÖZLÜ'ye Sinop Valimiz Hasan İPEK tarafından, ziyaretleri anısına kotra takdim edildi.

Ardından Bakan Faruk ÖZLÜ başkanlığında kurum amirleri ile gerçekleştirilen toplantıya; Sinop Valisi Hasan İPEK, Sinop Milletvekili Nazım MAVİŞ, Sinop Belediye Başkanı Bakir ERGÜL, Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü GÜNDOĞDU, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı J. Alb. Şefaattin SERTEN, İl Emniyet Müdürü Ercan DAĞDEVİREN, Ak Parti Sinop İl Başkanı Ali ÇÖPÇÜ,  Vali Yardımcıları, kurum ve daire amirleri katıldılar.

Toplantıda ilimizin sanayi yapısı ve planlanan yatırımlar görüşüldü.