Emitt Fuarı Sona Erdi

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen 21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı sona erdi.

Dünyanın en büyük beş turizm organizasyonundan biri olan 21'nci EMİTT Fuarında yerini alan Üniversitemiz, Sinop ilimizin önemli turizm kuruluşlarından biri olan Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Otelini ziyaretçilere tanıttı.

En Etkin Tanıtım Ödülü Sinop’a

Sinop Valiliğinin öncülüğünde ziyaretçilere kapılarını açan Sinop standımızda; tarihi ve kültürel zenginliklerimizden ilham alınarak hazırlanan tanıtım konsepti, ziyaretçilerden tam not aldı. Yapılan değerlendirmelerle Sinop İlimiz, Destinasyonlar dalında “En Etkin Tanıtım” ödülüne layık görüldü.

Üniversitemiz Özel Tasarımı Kiosk, Fuara Renk Kattı

21'nci EMİTT Fuarında Üniversitemiz standını ziyaret eden protokol üyeleri ve vatandaşlar, çekmiş oldukları fotoğrafları Sosyal Paylaşım sitesi İnstagram’da “#SinopEMITT2017” etiketiyle paylaştılar. Çekilen fotoğraflar, Üniversitemiz Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından geliştirilen yazılım sayesinde Kiosk cihazından hızlıca basılarak ziyaretçilere hediye edildi. Kiosk cihazımız fuara katılan vatandaşların ilgi odağı oldu.

Fuarda standımızı ziyaret eden KUZKA Genel Sekreteri Dr. Serkan GENÇ, Sinop İlimizin gelişimine katkı sağlamak adına Üniversitemiz ile işbirliğini geliştirerek, düzenlenecek yeni tanıtım faaliyetlerine katılacaklarını belirtti.