“15 Temmuz Destanı” Fotoğraflarla Üniversitemizde Yaşatılacak

15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti tarafından, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen ‘15 Temmuz’ konulu fotoğraf sergisinde yer alan 100 adet fotoğraf, Üniversitemiz öğrencilerine yönelik mekânlarda sergilenmek üzere Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN’a takdim edildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL ile rektörlük makamında bir araya gelen 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz DEMİREL, Anadolu Ajansı Sinop Temsilcisi Gökhan GÜCÜKLÜOĞLU, Haber 57 Gazetesi İmtiyaz Sahibi Osman AKSU, Sinop Pusulası Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Emrah GÜNEY, Vitrin Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Serhat ÖZŞAHİN ve TRT Haber Sinop Temsilcisi Aydın YILMAZ, 15 Temmuz fotoğraf sergisine sağladıkları katkılardan dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN’a teşekkür ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Nihat DALGIN ise, gerçekleştirilen serginin darbe girişimini her yönüyle ele aldığını belirterek,” Bizlere yapılan bir hata ve yanlış elbette affedilir. Ancak devletimize ve vatanımızın bölünmez bütünlüğüne karşı yapılan saldırı ve tehditleri bu millet asla unutmamalı. Bizler de ‘15 Temmuz’ konulu sergide yer alan fotoğrafları, üniversitemizde öğrencilerimizin görebilecekleri yerlerde sergileyerek, bu hain darbe teşebbüsünü unutturmayacağız” dedi.

15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz DEMİREL, Anadolu Ajansı’na ait Fotoğrafı, Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN’a takdim etti

Haber 57 Gazetesi İmtiyaz Sahibi Osman AKSU, Haber57 Gazetesine ait Fotoğrafı, Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN’a takdim etti.

Sinop Pusulası Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Emrah GÜNEY, Sinop Pusulası Gazetesi’ne ait Fotoğrafı, Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN’a takdim etti.

Vitrin Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Serhat ÖZŞAHİN, Vitrin Haber Gazetesi’ne ait Fotoğrafı, Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN’a takdim etti.

Anadolu Ajansı Sinop Temsilcisi Gökhan GÜCÜKLÜOĞLU, Anadolu Ajansı’na ait Fotoğrafı, Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN’a takdim etti