Öğrencilerimiz Şehriban FİDAN ve Ali KUZYAKA Memleketlerinde Toprağa Verildi

İlimiz Saraydüzü İlçesi Asarcık Köyü mevkiinde meydana gelen trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi öğrencisi Ali KUZYAKA memleketi Tosya’da Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Tosya’nın Suluca Köyü’nde toprağa verildi.

Cenaze törenine Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Muzaffer BARLAK ve Yrd. Doç. Dr. Abdulkadir TEKİN, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Yrd. Doç. Dr. Faruk ÖZDEMİR, İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Yasemin BARLAK, öğrencilerimiz, sınıf arkadaşları, ailesi ve sevenleri katıldı.

Yine aynı kazada hayatını kaybeden Üniversitemiz Ayancık Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencimiz Şehriban FİDAN’da ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Mersin’de toprağa verildi.

Öğrencilerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyoruz.