Rektörümüz, Başarılı Sporcularımızı Makamında Ağırladı

Üniversitemiz Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Bülent Ecevit Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen 2016-2017 Akademik yılı Üniversiteler Voleybol 2. Lig müsabakalarında üçüncü olan Üniversitemiz kadın ve erkek voleybol takımı sporcularını makamında ağırladı.

2016-2017 Akademik yılı Üniversiteler Voleybol 2. Lig müsabakalarında önemli bir başarı elde eden kadın ve erkek voleybol takımı sporcularını tebrik eden Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, sporcularımızdan önümüzdeki dönemlerde de büyük başarılar beklediğini söyledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, ziyarette yer alan ve voleybol takımlarımızın başarılarında büyük emeği olan Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ahmet MOR, Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Cansel ARSLANOĞLU ve Öğr. Gör. Kürşat ACAR’a da gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür etti.