Şehit Komando Er Kenan DÖNGEL, Dualarla Uğurlandı

Kayseri'deki hain terör saldırısında şehit olan Jandarma Komando Er Kenan DÖNGEL, Erfelek İlçesinde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Şehidimize son görevlerini yerine getirmek üzere Erfelek Kaymakamlığı önünde düzenlenen törene; Sinop Valisi Hasan İPEK, Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Mehmet ERSOY, CHP Grup Başkan Vekili Engin ALTAY, Sinop Milletvekilleri Nazım MAVİŞ ve Barış KARADENİZ, Belediye Başkanı Baki ERGÜL, Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, Askeri erkân, kurum amirleri, siyasi parti ve STK temsilcileri ile binlerce vatandaş katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından eller şehidimiz için semaya kalkarken, cenaze törenlerinin ardından Jandarma Komando Er Kenan DÖNGEL, dualar ve gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.